APT Padel Tour

Galna padelsommaren i Sverige: Får tre APT-tävlingar bara i juli

ANNONS

På grund av rådande restriktioner i diverse länder i världen har American Padel Tour tvingats justera sin kalender. Och Sverige drar vinnarlotten. I juli kommer hela tre tävlingar att spelas här.

Det skriver APT Padel Tour på sin hemsida. Från den sista maj till den sista juli kommer det att spelas hela 10 APT-turneringar runtom i världen. Sex Futures, tre Opens och en Master. 

Sex av turneringarna kommer att spelas på europeisk mark. Även Portugal går vinnande ur den här schemajusteringen — de tilldelas också tre turneringar. 

APT Padel Tour och General Manager Thomas Johansson meddelar också att ytterligare detaljer kommer att annonseras inom kort.

”Efter veckor av hårt arbete och planering kan APT Padel Tour slutligen annonsera schemat för de kommande månaderna. Det har varit svårt att organisera event under den här pandemin eftersom APT Padel Tour har målet att vara en global tour. Vi är tacksamma för tålamodet som alla spelare visat. Vi vill också tacka det portugisiska- och svenska förbundet för deras stöd i att möjliggöra de här turneringarna. Nu tror jag vi alla ser fram emot två månader av bra padel”, skriver APT Padel Tour på sin hemsida. 

Det är nog inte heller omöjligt att en del svenskar kommer att få möjlighet att bevittna tävlingarna på plats. Just nu har Svenska Padelförbundet satt sina restriktoner med publik och helt förbud mot andra tävlingar än SPT till den sista juni. 


Hela schemat

24-30 maj: Future 500 Paraguay
31 maj-6 juni: Future 1000 Argentina
31 maj-6 juni: Future 500 Brasilien
31 maj-6 juni: Future 500 Mexiko
7-13 juni: Future 1000 Portugal
14-20 juni: Open Portugal
21-27 juni: Master Portugal (män och kvinnor)
5-11th juli: Future 1000 Sverige
12-18 juli: Open Sverige (män och kvinnor)
19-25 juli: Sverige (män och kvinnor)

📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: