Padelfamiljens blogg
Padelfamiljens Suzanne Karlssons debutblogg: ”Jag hittade då GLENN!!”
ANNONS

När Padelfamiljen fick frågan om att blogga så tänkte jag ”JAAA vad kul, klart vi vill vara med och det kan väl inte vara så svårt, jag skriver ju på olika sätt i gruppen och har en massa tankar och idéer som bara ploppar upp hela tiden!”

Men jäklar vad segt det varit att komma igång — ledsen för det alla ni som väntat och väntat 😉 

Kanske ska presentera mig själv lite grann. 

Jag är en brud i mina bästa år – hela 47 år! Hjälp känner mig som 40 fortfarande och måste säga att detta årtioende, för er som är yngre, är det bästa. Trygg i sig själv, man har gjort en hel del saker och mår gott helt enkelt på flera olika plan. 

Lever i Örebro med min man Mackan och vi har varit tillsammans sedan vi var 15 bast! Det är lite coolt! Vi har två barn, Cornelia snart 18 år och Casper 16. Vi är en aktiv familj där sporten alltid på något sätt funnits i våra liv, Mackan har spelat hockey på elitnivå och vi bodde under åtta år i Norrland där han spelade i Modo och Timrå. Kidsen aktiva båda två i var sin idrott och den äldsta har höga målsättningar med sin, så vi får se vart hon hamnar helt enkelt. 

Japp nog om det! 

Nu PADEL! Alltså jag brinner för sporten och fastande för den för 3 år sedan då min syrra drog med mig på en träning, trodde jag skulle vara kass men kände att jag faktiskt hanterade det och möjlighet att utvecklas.  Då spelade jag lite grann men har hela tiden eskalerat… Konstigt hur det är men ju duktigare man blir desto roligare är det ju! 

Att vid min ålder kunna få tävla igen och sporta och träna i den utsträckning jag gör är en ynnest och alla dessa människor sedan – aaaaaahhh underbart! 

Men det har även gett mig ett ställe att koppla bort och av allt annat, ett exempel är när jag drev och var delägare för en väldigt fin städfirma med en mission om att förändra en bransch och höja statusen för yrket. Jag sålde av olika orsaker min adel i bolaget och under den perioden den processen pågick så var padeln ett ännu viktigare avbräck, ett ställe att samla kraft och energi och få gå in i en bubbla där inga andra tankar fick plats än att vara där och då! 

Och nu under pandemin så har är det samma sak, och här kan man tycka olika och finns massa blogg-tillfällen jag hade kunnat skriva olika tankar och åsikter om det, att padeln har varit ett viktigt tillhåll och ställe att samla energi. Hade ett längre uppehåll under hösten från padeln, när andra vågen kom, där jag blev 100% hemmasittade då jag även jobbade hemifrån. Alltså 1200 steg i snitt om dagen…. Det gick ju bara inte.. Satt och grät på fredagseftermiddagarna då jag både var helt slut och hade ont i axlar och trött i knoppen och inget som fyllde mig med energi. Till saken hör att jag är en ganska så social och utåtriktad person så jag dog lite grann helt enkelt. 

Jag hittade då GLENN!! Underbara Marlene visste min situation och hon ringde mig och sa – kom hit – vi har ju en utebana och du får låna den hur mycket du vill inklusive vår bollmaskin Glenn. Alltså jag åkte dit samma kväll och stod där och nötte ända tills det blev så kalla kvällar att bollarna frös och händerna domnade. Hahahahah men jag behövde det verkligen. 

Underbara David Appelqvist, alias Loobas, hörde av sig och bjöd ner mig till Västervik där han bara har en bana och är så coronasafe det kunde bli. Inklusive en Glenn där med – Marlenes Glenns kusin, så han bokade av hallen i tre timmar för mig. Så jag åkte faktiskt dit ca 2,5-3 timmar i bil enkel sträcka en lördag för att dels se hallen men även få spela lite padel. En corona safe boll sattes ihop och jag sjöng hela vägen hem efter 3 timmars spel — full med ny padel-energi!

Men då var det ju kört – jag kände att jag kan inte sitta hemma – måste röra på mig och göra det under kontrollerade former – så med det sagt så har jag spelat sedan dess. 

Och nu bara längtar jag och ser fram emot att kunna göra en massa bus, träffar och annat kring padeln framöver! 

När tar pandemin egentligen över? Vad tror ni!? 

Kanske mer om det i mitt nästa blogginlägg, vem vet vad jag har för tankar och idéer då? 

Väl mött goda vänner. 

Kommentera gärna blogginlägget på Padelfamiljens facebooksida — och kom gärna med idéer på vad du tycker att det borde bloggas om här på PadelDirekt.se!

Den här artikeln handlar om: