Svensk Padel

Bela Padelcenter till Sverige — ikonen i nytt svenskt samarbete

ANNONS
Den 16-faldige världsettan Fernando ”Bela” Belasteguin har skrivit ett avtal med svenska padelaktören Every Padel. Satsningen görs för att utveckla padeln globalt. Bland annat ska ett Bela Padelcenter lanseras i Jönköping. 
 
Samarbetet mellan världsstjärnan och Every Padel innebär flera saker.
Förutom att Fernando Belasteguin blir ambassadör för den svenska aktören ska även ett Bela Padelcenter lanseras i Jönköping, det första utanför Spanien.

— Jag är mycket glad över det djupa samarbetet med Every Padel. Jag har letat efter en partner som både kan få padeln som sport att växa globalt och ta Bela Padelcenter till nya marknader. Every Padel är den perfekta partnern för att få fler att upptäcka den sport jag dedikerat mitt liv till och som nu växer snabbare än någonsin. Vi har länge delat samma vision för padelns utveckling och jag ser fram emot att expandera vårt partnerskap, och ta det till nya marknader utanför Skandinavien i framtiden, säger Bela i ett pressmeddelande. 

Samarbetet inleds omgående och ett nytt Bela Academy-koncept är på väg att lanseras på Every Padels olika anläggningar. Bela Padelcenter väntas öppna i Jönköping i slutet av 2021.

— Vi fortsätter att investera i padelns globala tillväxt och det är viktigt för oss att samarbeta med de absolut bästa för att nå framgång. Partnerskapet med Bela gör att vi omgående lyfter Every Padel till nästa nivå. Utöver att vi får in kompetens och räckvidd på den globala padelmarknaden, så skapas en akademi av världsklass inom Every Padel. Vi är jätteglada att till senhösten kunna öppna Bela Padelcenter det första som skapats utanför Spanien, säger Every Padels ordförande tillika ESMG:s VD, Hannes Andersson.

Fernando Belasteguin är nu världstrea på World Padel Tour-rankingen. Efter två spelade tävlingar har han tillsammans med Sanyo Gutierrez tagit hem segern i den första tävlingen i Madrid, senast i Alicante åkte paret ut i kvartsfinal. En ny tävling väntar världsstjärnorna under nästa vecka när Vigo Open hålls. 

 TV: Belas hyllning till svensk padel


Den här artikeln handlar om: