Carolina Navarro Björk, Anders Johnsson och Cecilia Reiter.
Foto: Padel Arena Group
Svensk Padel

Svensk-spanska ikonen Navarro Björk i nytt samarbete med svensk aktör

ANNONS

Padelaktören Padel Arena Group — med center i Katrineholm, Östersund och Skara — blir partners till världsstjärnorna Carolina Navarro Björk och Cecilia Reiter. 

— Det känns extremt bra. Carolina och Cecilia går in som ambassadörer i vår padelverksamhet och vi ser ett stort värde i att jobba tillsammans. Dem sitter på väldigt mycket erfarenhet och har ett stort kontaktnät i padelvärlden som gör att vi kan utveckla vår verksamhet flera nivåer, säger Padel Arena Groups Anders Johnsson till PadelDirekt.

Ett samarbete som innebär att den svensk-spanska ikonen Carolina Navarro Björk och partnern Cecilia Reiter får Padel Arena Groups anläggningar som bas när de är i Sverige.

— Detta gör mig speciellt glad med tanke på min svenska härkomst, skriver Navarro Björk på Instagram.

Padel Arena Group kommer nu att synas på duons kläder och är stolta över partnerskapet.

— Vi säger att vi skapar nya mötesplatser på nya nivåer, det här är en helt ny nivå, skriver Padel Arena Group på Instagram.

45-åriga Navarro Björk är just nu rankad 15 i världen. Tillsammans med den 25-rankade vapendragaren Cecilia Reiter blev det en riktigt tuff start av World Padel Tour-säsongen 2021: redan i sextondelsfinal blev det förlust mot två doldisar — varav den ena blott 16 år.

Den spansk-svenska ikonen (har svensk mamma och spanska pappa) har under sin långa karriär varit världsetta i hela nio år och är stolt över det nya samarbetet.

— Ett padelföretag med ett helt nytt klubbkoncept beläget över hela Sverige. Tack Anders med familj för att du litar på oss. Vi kommer göra vår bästa för att besöka era klubbar i Sverige i år, skriver Navarro Björk på Instagram.



📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: