Foto: Privat.
World Padel Tour

Vasquez: ”Jag och Bergeron ska spela Vigo tillsammans”

ANNONS

Vinst i första men i den andra omgången av Pre Previa (förkvalet) tog det slut för Simon Vasquez i Alicantes WPT-turnering, den andra för säsongen. 

Vasquez med sin franska partner Johan Bergeron föll i en mycket jämn tillställning med 7-6, 4-6, 7-5 mot Jose Solano, rankad 96:a och Juanlu Gonzalez, rankad 164:a. 

Matchen tog nästan två timmar att spela.

”Det kändes bra. Vi hade många chanser. Break upp i avgörande set, 4-3, och serve. Vi förlorade det gamet, 4-4, och där hade vi 0-40 med fyra breakbollar för att sedan serva för matchen. Men det var tufft, de är ett bra par”, skriver Simon Vasquez i ett sms till PadelDirekt. 

”Backhandspelaren (Juanlu Gonzalez) slog Miguel Yanguas och Ivan Ramirez för två dagar sedan. Solano (Jose) är en extremt smart forehandspelare som aldrig ger bort ett poäng och spelar smart. Det är små marginaler men alla matcher är tuffa. Jag tycker vi skulle tagit den men de var lite bättre när det väl gällde”, fortsätter Vasquez. 

Efter matchen skrev Simon Vasquez på Instagram att det blir revansch för honom och Johan Bergeron i nästa World Padel Tour-turnering i Vigo. Något han också bekräftar för PadelDirekt. 

”Jag och Bergeron ska spela Vigo tillsammans”. 

Tidigare i dag besegrade Vasquez/Bergeron relativt enkelt spanjorerna Daniel Bautista, rankad 144:a och hans partner Alonso Martinez rankad 207:a. 

Siffrorna då skrevs till 6-3, 6-4. 

Daniel Windahl och Calle Knutsson spelar just nu mot Ivan Pedraza och Raul Diaz i den andra rundan av förkvalet i Alicante.



📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: