Foto: World Padel Tour.
World Padel Tour

Bela/Sanyo till final efter tung vändning — sagan slut för skrällduon

ANNONS

Oj, oj, oj så pressade de var. Men gammal (nåväl) var äldst den här gången. 
Fernando Belasteguin, 41/Sanyo Gutierrez, 36 —det nya stjärnparet — är klart för final i WPT-premiären i Madrid. 

Se matchbollen i spelaren ovan.

Skrällparet med den gamla räven Miguel Lamperti, 42, och ynglingen i gänget Arturo Coello, 19, fick till slut ge sig men har i den här turneringen charmat hela padelvärlden. 

Resultatet skrevs till 7-5, 7-6. Första matchbollen missade ”Bela”, den andra missade Bela, den tredje smashade Sanyo in. 

Bela/Sanyo möter nu vinnaren i mötet Agustin Tapia/Pablo Lima och Alex Ruiz/Franco Stupaczuk i finalen. 

— Tack till alla för ni kom, grattis till Miguel och Arturo, Arturo du har en stor framtid framför dig, fortsätt som du gör, du kan nå långt, säger Sanyo Gutierrez i WPT:s sändning. 

— Jag är nöjd, vi har tränat bra som Sanyo sa. Framtiden är ljus för padeln, säger ”Bela” och refererar också till Arturo Coellos stora spel. 

Arturo Coello, endast 19 år gammal stod för en riktigt bra match men i de avgörande bollarna, när allt stod på spel, då var Bela/Sanyo bäst och tryggast. 

De bjöd verkligen upp till härlig dans och Bela/Sanyo fick verkligen visa vilken klass de håller och fick verkligen plocka fram sitt bästa spel. 

Matchen bjöd på mängder med läckra dueller men i de avgörande lägena var Bela/Sanyo bäst — efteråt hyllade de motståndarna och tackade för en bra match. 

Och faktum var att Bela/Sanyo var rätt så illa ute. Superparet låg under med 2-5 i första set men lyckades vända på tillställningen. De hade dessutom en setboll mot sig i det första setet. 


Läs PadelDirekts stora WPT-guide här.



📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: