Foto: World Padel Tour.
World Padel Tour

Stjärnan drabbad av corona — missar WPT-premiären i Madrid

ANNONS

Det åttonderankade paret Uri Botello och Javi Ruiz har tvingats dra sig ur World Padel Tour-premiären i Madrid på grund av att Botello testats positivt för covid-19. 

Duon skulle gått in i turneringen på onsdag i sextondelsfinalen men tvingas nu alltså lämna återbud. 

Som många av er vet, testade jag förra veckan positivt för covid. Lyckligtvis har jag väldigt få symtom och har praktiskt taget inget obehag. Tack till er alla som har skrivit eller ringt mig. Vi kommer tillbaka starkare. Lycka till alla ni som ska spela i Madrid”, skriver Uri Botello på Instagram. 

Uri Botello och Javi Ruiz är ett starkt par som i fjol till exempel var i final i Sardegna Open där de dock föll mot Agustin Tapia och Fernando Belasteguin. 

Återbudet gör att Agustin Silingo och Matias Diaz tar Botello/Ruizs plats och därmed möter vinnarna i previa-mötet mellan Jose Gaspar/Miguel Lara - Sergio Sanchez/Francisco Morales. Pincho Fernandez och Jose Garcia som skulle mött Silingo/Diaz kommer i stället att få möta ett lucky looser-par, vilket avgörs genom lottning. 

Lucky looser är någon som förlorat i en tidigare omgång och egentligen är utslagen men som har ”turen” att får komma tillbaka. 

Madrids WPT drog igång redan i söndags med pre previa. Sextondelsfinalerna spelas i morgon. 


📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: