Foto: PadelDirekt.
Fem frågor

Fem frågor med Margaux Dietz: ”Ska möta OS-guldmedaljör i padel”

ANNONS

I PadelDirekts artikelserie ”Fem Frågor” intervjuas padelspelande kändisar i kortformat. 
Vi träffade Margaux Dietz precis innan hon skulle in och bolla med världsspelarna som skulle delta i Icaniwill Invitational. 


Vem: Margaux Dietz
Gör: Influencer, entreprenör 
Ålder: 30
Bor: Stockholm

1) Vem spelar du helst med/mot?
— Jag gillar ju att vinna, så om jag får välja vem jag vill så tar jag ju Bela, haha! (Margaux skulle precis in och bolla med Fernando ”Bela” Belasteguin när PadelDirekt träffade henne, reds.anm). Det är väl självklart, plus att man lär sig otroligt mycket av att spela med någon som är så otroligt bra. Dock är väl kanske språkbarriären ett problem. 

— Helst spelar jag mot Anis Don Demina, haha. Jag vill inte ha honom i laget, jag har jätteproblem med det här att han är vänsterhänt. Det är ingen som tar bollen, det är bättre att ha honom på andra sidan. 

2) Vem är den bästa/sämsta kändisen som du har mött?
— Svårt. Jag vet faktiskt inte. Jag har inte träffat på någon bra tjej ännu. Man har ju hört rykten att Olof Mellberg ska vara riktigt bra, honom har jag dock inte sett. Kim Källström har jag sett, han är också bra. Jag ska spela mot J.O Waldner snart — det ska bli spännande. 

— Sämsta vågar jag inte svara på haha. Det finns ett par som i alla fall tycker att de är bättre än vad de är. Typ 99 procent tycker ju det... 

3) Vad har du för favoritslag? 
— Forehand volley och då sätter jag den gärna cross från backhandsidan. 

4) Spelar du i någon serie? 
— Nej, men vi ska faktiskt börja. Jag hittade ju min vd på padelbanan och vi ska börja tävla ihop. 

5) Hur ser du på padelns framtid, när kan vi se en bred elit på damsidan?
— Jag tror nu när vi har den här boomen så kommer många att börja i en tidigare ålder och då tror jag att vi kommer att få våra proffs mycket tidigare. Att de slår de här äldre redan när de är 15-16. Jag tror också att nu när tennistjejerna kliver över till padeln, då blir det farligt. Kanske kan vi utmana proffsen i världen om 10-20 år, men det känns ju långt bort nu. 


Den här artikeln handlar om: