Andreas Ehrnvall (Every Padel), Sanyo Gutierrez, Fernando Belasteguin och Hannes Andersson (ESMG).
Icaniwill invitational

Icaniwill Invitational en tittarsuccé: ”Enormt intresse”

ANNONS

Padelikonerna Fernando Belasteguin och Sanyo Gutierrez levde upp till de högt ställda förväntningarna under Icaniwill Invitational. Ett event som var startskottet för samarbetet mellan Icaniwill och Every Padel.
— Intresset för eventet har varit enormt och vi har fått fantastisk respons från både spelare och tittare, säger Gustaf Ollas, grundare av Icaniwill.

Helgens Icaniwill Invitational blev en succé när Every Padel och Icaniwill bjöd in svenska och internationella toppspelare till Scandinavian XPO. Utöver den stjärnspäckade startlistan blev helgens snackis den efterlängtade debuten mellan världsfyran Carlos Daniel ”Sanyo” Gutierrez och ikonen Fernando Belasteguin som spelade sin första match tillsammans. Duon kammade inte helt oväntat hem vinsten efter en minst sagt spännande final mot Juan Tello och Federico Chingotto. Redan på lördagen bjöd Sanyo på en stoppboll som är en given kandidat till Årets boll i padelvärlden.

På damsidan stod stjärnduon Paula Josemaria och Ariana Sanchez för en fantastisk insats och vann enkelt över Bea Gonzalez och Lucia Sainz. Eventet blev ett stort steg för Icaniwill  in i den populära padeln. Under helgen avslöjade man även att Icaniwills padelkollektion SMASH kommer lanseras på icaniwill.se i maj för herrar och i juni för damer.

— Det känns otroligt kul att ha inlett vår padelsatsning starkt med en Invitational av världsklass. Intresset för eventet har varit enormt och vi har fått fantastisk respons från både spelare och tittare. Nu ser vi ser fram emot att släppa vår kollektion och fortsätta växa i det här segmentet, berättar Gustaf Ollas, grundare av Icaniwill.

Hela eventet gick att följa live på PadelAlto.com den nystartade internationella nyhetssajten för padel. Intresset för sändningen var stort med över 130 000 tittare från Europa, USA och Sydamerika. Hela eventet går även att se i efterhand på PadelAlto.com.

— Vårt mål var att erbjuda en Invitational av högsta kvalité för både spelare och partners, och det har vi gjort. Vi är otroligt nöjda med nivån på helgens event, både vad gäller spelare och produktion. En bra start på ett spännande samarbete, berättar Andreas Ehrnvall, grundare av Every Padel.

Vinnarna av Icaniwill Invitational

Herr: Fernando Belasteguin och Sanyo Gutierrez
Dam: Paula Josemaria och Ariana Sanchez



📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: