Foto: Everysport Media Group.
Svensk Padel

Klövern Padel byter namn till Every Padel

ANNONS

Everysport Media Group, ESMG, har i dag köpt 50 procent av Klövern Padel och kommer att byta namn till till Every Padel. 
Klövern Padel driver idag fem padelanläggningar i Sverige och planerar att etablera ytterligare fyra under 2021. 

Everysport Media Groups styrelseordförande Paul Fischbein:

“Jag är väldigt glad att kunna presentera förvärvet och det strategiska samarbetet med Klövern. Vi tror väldigt mycket på padelsportens fortsatta utveckling och påbörjade satsningen på padel för en tid sedan genom lanseringen av PadelDirekt, Padelgalan och den kommande lanseringen av vår internationella mediasajt Padel Alto. Vi tar nu nästa steg genom det 50-procentiga förvärvet och ser fram emot att bygga konceptet kring Every Padel”. 

Hannes Andersson, vd, ESMG:

“Padel är här för att stanna och i många länder har resan bara börjat. ESMG blir nu tillsammans med Klövern en av de ledande aktörerna och ska positionera Every Padel som ett av de främsta varumärkena inom padel inte bara nationellt, utan även internationellt”.

Kommentar från Klöverns chef för konceptutveckling, Jakob Mörndal:

“Vi ser fram emot att fortsätta denna resa tillsammans med ESMG. Klövern Padel har vuxit mycket snabbt och tillsammans finns nu två ägare som kompletterar varandra väl för att kunna fortsätta expansionen både i Sverige och internationellt. Namnbytet till Every Padel känns naturligt när verksamheten nu även söker sig bortom Klöverns fastighetsbestånd. Padel som sport växer otroligt snabbt och nu finns alla förutsättningar på plats för att samma utvecklingstakt ska ske för bolaget”.

* Everysport Media Group driver sedan tidigare sajten PadelDirekt. PadelDirekt är en oberoende nyhetssajt och står oberoende gentemot både Klövern Padel och Every Padel. 

Den här artikeln handlar om: