Instantpadel visar upp en av sina banor.
Foto: Martin Nilsson
Svensk Padel

Mobila banornas succéstart — skriver avtal med jätteaktören: ”Genialt”

ANNONS

Instantpadel har fått en drömstart och intresset har varit enormt, berättar grundarna Christoffer Granfelt och Magnus Berglund. 
Nu har de skrivit på ett avtal med padelbane-leverantören Padeltotal. 

Bara fyra veckor efter lanseringen har Instantpadel — den första leverantören av mobila padelbanor — kommit överens om ett exklusivt nordiskt distributionsavtal med padelbane-leverantören Padeltotal. Padeltotal grundades 2013 och är Nordens ledande leverantör av padelbanor och har fram till nu byggt över 800 banor som monterats runtom i Norden. 

Mottagandet av Instantpadel har varit enormt, berättar medgrundaren Magnus Berglund:

”Vi har sedan starten fått över 100 förfrågningar och har nu även fått in våra första beställningar”, säger han i ett pressmeddelande. 

”Instantpadel innebär även en möjlighet för allt från skolor och fritidsförvaltningar till friskvårdsanläggningar och eventarrangörer att på bara några få timmar bygga upp sin egen padelbana. Eftersom den är lika smidig att montera ner och förflytta och dessutom går att anpassa både i fråga om yta och skillnader i marknivå är potentialen i det närmaste oändlig”, fyller medgrundare Christoffer Granfelt i. 

Padeltotals vd Erik Andersson: 

”Direkt när jag hörde talas om Instantpadel tyckte jag det lät helt genialt. Vi är jätteglada över detta samarbete och vi ser fram emot att sätta igång”, säger Erik Andersson och fortsätter: 

”Vi ser en helt ny marknad som öppnar sig. Att köpa eller hyra en Instantpadel bana har många fördelar. Du slipper större markarbeten, du kan flytta banan efter behov. Instantpadel är framförallt till de som vill ha möjligheten till att montera upp och ned en bana säsongsvis såsom hotell och restauranger eller annan säsongsbetonad verksamhet”, säger Erik Andersson som är vd på Padeltotal. 



📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: