Padelverket expanderar och öppnar i Botkyrka.
Foto: Pressbild
Nya padelbanor

Padelverket öppnar sin tredje padelhall i Stockholm: ”Högsta klass”

ANNONS
Padelverket Älvsjö blev Årets Förening på Padelgalan 2020.
I april slår aktören upp portarna för sin tredje anläggning i Stockholm — denna gång i Botkyrka.

— Det kommer att finnas sju banor av högsta klass med en takhöjd på 10 meter. Vi har jobbat hårt för att få till en hall där alla ska trivas och få en härlig padelupplevelse, säger Padelverket Botkyrkas hallchef Stefan Petterson.

Den första hallen öppnades redan 2016 i Älvsjö i Södra Stockholm, sedan tog sig företaget en liten bit västerut och öppnade i Spånga. 

Nu ska Padelverket driva ytterligare ett padelcenter då man öppnar i en  nyproducerad fastighet i Botkyrka, söder om Stockholm City. Totala uthyrningsarean är 2670 kvadratmeter och avtalslängden för hyreskontraktet är på tio år.

— Vi kommer att ha en härlig lounge där man kan sitta och ta det lugnt både innan och efter man har spelat. En shop med allt du behöver inom padel ligger i anslutning till loungen. Sen måste vi självklart anpassa oss efter restriktionerna som råder för tillfället, säger Padelverkets Hallchef Stefan Petterson.

Padelverket grundandes 2016 och är idag Stockholms största aktör inom padel med tre anläggningar i Älvsjö, Spånga och Botkyrka. 

— Vi är väldigt glada att få Padelverket som hyresgäst och är säkra på att denna etablering kommer stärka Eriksbergs industriområde ännu mer och bidra till fortsatt folktillströmning och tillväxt i Botkyrka kommun. Området har ett väldigt bra strategiskt läge nära E4 och endast några minuter bort från resecentrum med kollektivtrafik förbindelser, säger Einar Janson, vd på fastighetsbolaget Titania. 


Den här artikeln handlar om: