Foto: Studio Padel
Svensk Padel

Ekdahl tvingades avbryta turnering: ”Kände sig inte kry”

ANNONS

Sverigetvåan Emmie Ekdahl tvingades tillsammans med Antonette Andersson avbryta dagens match mot Anna Åkerberg och Carla Barciela i Studio Padels turnering i Göteborg. 
På bilderna såg Ekdahl tämligen plågad ut och på bänken satt hon med ansiktet nertryckt mot en vit handduk. 

Det var vid ställningen 1-6, 2-3 som Ekdahl efter en tids paus, och vad det såg som konsultation med sin tränare Dani Dios, valde att kasta in den handduk hon höll i handen. 

— Hon sa i går att hon inte kände sig riktigt kry och då ska hon så klart inte spela, säger Studio Padels kommentator Niklas Edin i sändning. 

— Ja, det kan vara så att hon mår inte bra. Det är ju sånt som spelarna inte skyltar med, de går ju inte och berättar att i dag ska ni inte tro på oss, de mörkar. Det var som Caye sa i går också att han mådde rent dåligt på uppvärmningen, säger experten Johan Håkansson. 

Anna Åkerberg som spelade med nya tillfälliga partnern Carla Barciela, eftersom Amanda Girdo tvingats lämna återbud på grund av sjukdom, sa så här efter matchen:

— Det var svårt att veta inför eftersom vi inte hunnit spela ihop oss men det kändes skitbra. Ja, det är jättesnöpligt att det blev så här men vi hade tatt matchen, säger Anna Åkerberg med ett leende och fortsätter

— Vi visste inget om Emmie så det var jättetråkigt, jag hoppas att det inte är något allvarligt. 

Däremot var det lite svårt att kommunicera med sin partnern:

— Vi körde engelska, hon håller på att lära sig men än så länge kan hon inte så mycket, så när vi skulle lägga upp planen så satt vi med Google Translate haha. 

Den här artikeln handlar om: