Foto: Studio Padel & World Padel
Svensk Padel

Legendarens hyllning till supertalangen: ”Kommer bli världsetta”

ANNONS

Den nya duon med supertalangen Bea Gonzalez och storstjärnan Lucia Sainz visade den svenska toppduon Antonette Andersson och Emmie Ekdahl att de har en bit kvar till världstoppen. 

19-åriga Bea Gonzalez briljerade med bland annat flera mäktiga smashar när WPT-stjärnorna vann med 6-0, 6-1 i Studio Padels nya inbjudningsturnering i Göteborg. 

Antonette Andersson var mäkta imponerad av superlöftet Gonzalez. 

— Bea kan bli hur bra som helst. Jag tror hon kommer bli världsetta. Min dotter är också 19 år och det är häftigt att se att man kan vara så bra i den åldern, säger Antonette Andersson i Studio Padels sändning efter matchen.

Utan att kanske kunna säga för mycket går det ändå att konstatera att Bea Gonzalez och Lucia Sainz i sin första match tillsammans fick en drömstart. Även om nivåskillnaden i grunden är stor mellan paren såg firma Gonzalez/Sainz ut att ha bra dynamik och samarbete. 

— Vi spelade bra men har saker att jobba på. Vi jobbar på allt, men jag kommer inte gå på detaljer, skrattade Sainz i Studio Padels sändning. 

— De har nog flera växlar till att lägga till, men jag är stolt över att vi tog ett game, säger Antonette Andersson om resultatet. 

Sainz avslutning vittnade om att detta förmodligen inte är sista gången hon spelar en Studio Padel-turnering. 

— Jag hoppas att det inte är sista gången jag är med här. 


📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: