Foto: Cupra
Svensk Padel

Vasquez blir del av internationellt stjärngäng

ANNONS

Simon Vasquez tar plats i Cupras stab som märkets officiella ambassadör, det meddelar de i ett pressmeddelande. 
Hans uppdrag kommer vara att marknadsföra och representera varumärket som också är titelpartner till padelförbundets Swedish Padel Tour 2021. 

Södertälje, 5 mars 2021, Simon Vasquez är Cupra Sveriges nya officiella ambassadör. Den förstarankade svensken har tillsammans med sin partner, Cayetano Rocafort, åtta raka SPT-vinster.

Bilmärket Cupra är sedan tidigare huvudsponsor till det internationella padelförbundet, FIP, samt sponsor och partner till World Padel Tour, WPT. De har i dag också fyra internationella ambassadörer inom padelns absoluta världstopp, Fernando Belasteguin, Pablo Lima, Alejandro Galan, Ariana Sanchez och Alejandra Salazar

”Simon är en otroligt skicklig padelspelare och representerar Cupras kärnvärden. Cupra är en okonventionell utmanare som står för passion, driv, prestanda och stil. Egenskaper som verkligen kan tillskrivas Simon.” säger Helena Sjöberg Tufvesson, marknadschef på Cupra, och fortsätter:

”Vi ser fram emot att samarbeta med Simon, som förutom sina framgångar på padelbanan också är en god förebild med sitt driv att utveckla och inspirera barn- och ungdomar samt att möjliggöra för fler att få uppfylla sina padeldrömmar.”

Simon Vasquez: 

”Jag är otroligt glad och stolt över att få samarbeta med Cupra, en trovärdig partner med en naturlig och stark koppling till min bransch. Tillsammans med Cupra ska jag ta min padelsatsning till nästa nivå och jaga världstoppen.” säger Simon Vasquez. 


📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: