Catena Arena vid Arenastaden i Ängelholm.
Foto: Arenabolaget (montage(
Nya padelbanor

Nya padelcentret del av 500-miljonersprojekt

ANNONS
Sveriges just nu bästa hockeylag belönas med ett padelcenter.
Vid Rögles hemmaplan Catena Arena ska en helt ny padelanläggning byggas som del av ett 500-miljonersprojekt.

Det är Helsingborgs Dagblad som rapporterar om de stora planerna i padeltokiga Skåne. Det nya padelcentret ska innehålla åtta banor på en 3000 kvadratmeter stor yta.

— Går allting som det ska kan den stå klar sen vår 2022. Det är konkret, projektering ska påbörjas, säger Arenabolagets Anders Nelson till HD.

Planerna för området kring Catena Arena i Ängelholm ska få sig ett rejält lyft. I jätteprojektet ”Arenastaden” var den ursprungliga planen att det skulle bli en multihall, men nu väljer man i stället att prioritera en padelanläggning. 

”Arenastaden” är ett femårsprojekt som ser ut att landa på över en halv miljard kronor. Den åtta banor stora padelanläggningen kommer att ligga vid det man benämner som Arenatorget.

— Exakt vad arenatorget ska innehålla vet vi inte än, men vi tänker reception, gym, rehabmöjligheter och kafeteria, säger Anders Nelson till HD.

Ängelholmslaget Rögle leder Svenska Hockeyligan med några omgångar kvar av grundserien. Kanske blir laget ännu bättre nästa säsong, när klubben kan erbjuda padelspel i anslutning till sin hemmaborg.



📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: