Foto: Bildbyrån & Padellive.
Svensk Padel

Vasquez: Inte kommit fram till en lösning — fel av Caye att prata

ANNONS

Efter helgens dubbla förluster var Cayetano Rocafort mycket kritisk till sitt och Simon Vasquezs spel tillsammans. ”Vi har ingen kemi”, sa han bland annat.
Fyra dagar senare vill Vasquez inte prata om situationen.
— Jag vill helst inte kommentera det, jag vill inte uttala mig om helgen. Jag vill hellre lösa det som ska lösas, säger Sverigeettan till PadelDirekt. 

Det var uppenbart för alla som följde helgens Studio Padel-sändningar från Hede Invitational att det just nu inte fungerar som det ska mellan förra årets suveräna padelduo Simon Vasquez och Cayetano Rocafort. Glädjen saknades, pushandet saknades, energin saknades. 

Efter Sverigeettornas andra förlust på bara två dagar – mot Johan Brunström och Jonas Björkman – tog Rocafort bladet från munnen.

Allt blir till en väldigt negativ situation, smärtan, tränaren, inget självförtroende, ingen strategi — vi spelar båda på olika sätt, han spelar en boll, jag spelar en annan — vi har ingen kemi på banan. Och det är omöjligt att hitta utan en tränare, sa han då. 

När PadelDirekt når Simon Vasquez är han förtegen om hela situationen. 

— Jag vill inte gå via media innan vi har pratat med varandra internt och jag tycker att det var fel av honom att göra det. Mer än så vill jag inte kommentera. Jag kan uttala mig när vi tillsammans kommit fram till en lösning, men det har vi inte gjort ännu, säger Simon Vasquez till PadelDirekt.

Men ni kommer att spela den först SPT:n i Örebro tillsammans? 
— Det är tanken. 



📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: