Foto: Filip Isacsson & World Padel Tour.
Svensk Padel

Soleymanis udda uppladdning inför SPT

ANNONS

Baharak Soleymani är äntligen tillbaka på padelbanan. Men det betyder inte att hon kan dundra på med matcher inför stundande turneringar.
Fokus är fortfarande på rehab — förutom en match — mot världsspelarna Marta Marrero och Eli Amatrian. 

Följde ni helgens Hede Padelcenter Invitational såg ni nog hur sprudlande glad Baharak Soleymani var efter sin två första matcher på sex månader. 

— Det var fantastiskt att få spela en match i går och en match i dag. Det gör ju en så jäkla motiverad att åka hem och fortsätta rehaben på måndag och sen bara se framåt — och SPT:n börjar ju snart, sa Baharak Soleymani när PadelDirekt pratade med henne under helgen. 

Första deltävlingen av Swedish Padel Tour spelas 27–28 februari, alltså om drygt en och en halv vecka. Och så mycket mer än rehab blir det inte inför den för Baharak Soleymani — förutom en match mot två världsstjärnor. 

— För mig blir det nog inte mycket padel. Det blir en match nästa vecka som jag och Sofia ska spela mot Marta Marrero och Eli Amatrian i Helsingborg men tills dess blir det ingen padel — kanske två matcher innan SPT. 

Marta Marrero är rankad femma i världen, Eli Amatrian är rankad tia i världen. Anledningen till att de kommer till Helsingborg i helgen är för att de är sponsrade av Black Crown — precis som Baharak Soleymani.

— Anledningen är helt enkelt att det bör uppmärksammas hur bra spelare Black Crown har. Det är på sin plats att det svenska folket får se riktigt bra padel, säger Christopher Edefäll, ansvarig på Evopros.com som har agenturen för varumärket Black Crown.

På fredag klockan 09.30 är det dags för mötet mellan den svenska stjärnduon Soleymani/Arvidsson och Marrero/Amatrian på Padel Crew i Helsingborg.

— Det blir jättekul att Sveriges bästa mot två av världens bästa och vi kommer sända den på padelgo.tv, helt gratis. Sen kan jag även berätta att det blir en match på till lördagen, men då i Eskilstuna.

Exakt samma gäng?
— Nej vi byter ut Arvidsson mot Hanna Knutsson som också är en av våra Black Crown-spelare. Vi får exakt hur vi gör, men då kommer vi kanske att mixa lagen.



📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: