Foto: Racqet / Bildbyrån
Padelutrustning

Här öppnar Racqets flaggskeppsbutik: ”Stark position inom padel”

ANNONS

Racqet är i första hand en onlinedestination för padel, men nu står det klart  att varumärket kommer öppna sin andra butik, vilket blir Racqets flaggskeppsbutik, på Väla i Helsingborg. 

Det blir en 200 kvadratmeter stor butik för padelälskare i södra Sverige som ska komplettera butiken på Mall of Scandinavia i Stockholm. 

Bakom Racqet står Thevea Brands Group, ett multibrandbolag inom sport och outdoor som bland annat har Tretorn Sweden i portföljen.  

— Helsingborg och södra Sverige har en väldigt stark position inom padel och öppna butik på en av Sveriges starkaste handelsplatser gör det möjligt att bjuda in padelälskare till ett varumärkeshem med ungt tilltal och mycket energi. Vi har inte bara ambitionen att bli den mest rekommenderade destinationen för Padel i Europa, utan vi vill också addera värde till hela padelcommunitien, säger Magnus Månsson, vd på Thevea Brand Group.  

Onlinedestinationen Racqet.com kommer lanseras i mitten av mars och erbjuder allt inom padel från varumärken som bland annat Adidas, Tretorn, Lucky in Love, Babolat, Head och Bullpadel.

Butikerna kommer att bli en viktig del i varumärkesarbete och ett mål är att  öka tillväxten för padel även i de yngre målgrupperna och bland tjejer. 

Racqet öppnar sin första butik på Mall of Scandinavia i Stockholm i mitten av mars och  den 200 m2 stora flaggskeppsbutiken på väla planerar att slå upp dörrarna i slutet av april. 


Den här artikeln handlar om: