Foto: WAP Örebro.
Swedish Padel Tour

Klart: Här spelas årets första SPT: ”Skithäftigt”

ANNONS

Datum har varit spikat ett tag men nu är också spelort för årets första Swedish Padel Tour-tävling klar. 
Det blir på We Are Padels nybyggda anläggning i Örebro, Lillån, 27–28 februari.

— De idrottsliga förutsättningarna kommer bli mycket bra då alla matcher kommer spelas på WAP´s två centercourts som har ”spring-ut-möjligheter”. Det kommer öka upplevelsen för tittarna. Vi ser fram emot att komma till Örebro och få genomföra den tävlingen tillsammans med WAP. Det finns alla förutsättningar för att detta kommer bli en mycket väl genomförd tävling, säger Calle Åkesson, verksamhetschef för Svenska Padelförbundet

— Vi ser fram emot att få vara arrangör av den första deltävlingen på Sveriges största padeltour, Cupra SPT. Tävlingen kommer genomföras i vår nybyggda hall i Örebro — det blir skithäftigt, säger Andreas Jensen, klubbchef för WAP Padelklubb Örebro i ett pressmeddelande. 

Deltävlingen i Örebro kommer att genomföras utan publik på plats.  Deltagarantalet är begränsat till åtta par i herr- respektive damklassen baserat på den svenska rankingen. Tävlingen kommer att streamas. 

— Föreningen är både glad och stolt över att få Svenska Padelförbundets förtroende och vi kommer se till att tävlingen genomförs på bästa tänkbara sätt, Andreas Jensen.

Tävlingen blir årets första sanktionerade förbundstävling säsongen 2021.



📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: