Foto: Privat & Bildbyrån.
Svensk Padel

Vasquez och Rocafort sajnar med The Maulers agentur: ”Behövs struktur”

ANNONS

Simon Vasquez och Cayetano Rocafort tar ett stort steg mot en ännu proffsigare karriärssatsning. 
Duon har sajnat med agentbolaget Wesport Management. 

— De har potential att nå den absoluta världseliten, säger vd:n Nina Wennerström till PadelDirekt. 

För att ta ännu ett steg och få hjälp i sin fortsatta karriär har Sverige-ettorna Simon Vasquez och Cayetano Rocafort skrivit på med agentbolaget Wesport. Ett bolag som till exempel representerar MMA-stjärnan Alexander ”The Mauler” Gustafsson.

— Vi ser stor potential vad gäller Caye och Simon både på och vid sidan av banan som ambassadörer för både sporten och olika varumärken. Det är två härliga killar som är hungriga på att lyckas och klättra på WPT-rankingen och deras värden stämmer överens med hur vi jobbar på Wesport. Det behövs en struktur runtom dem så de kan maximera sin sportsliga satsning, fortsätter Nina Wennerström. 

Wesport representerar 90 klienter i 22 länder, bland annat representerar de tennisspelaren Kiki Bertens, tidigare världsfyra. Nu tas alltså steget in i en annan racketsport. 

”Framförallt behövs det en struktur”

— Vi har följt utvecklingen av padeln i Sverige och varit intresserade att ta steget in vid rätt tillfälle. Det kommer bli en spännande resa att maximera två av landets bästa padelsspelares karriärer och kommersiella möjligheter. 

Wesport tror att Rocafort och Vasquez kan nå riktigt långt. 

De har potential att nå den absoluta världseliten. Med en bra struktur och team runtom dem tror vi att de kan ta nästa steg i karriären och slå nya rekord för svenska padelspelare.

Vad tror ni om padelns utvecklingsmöjligheter? 
— Framförallt behövs det en struktur som gör att Caye och Simon kan fokusera fullständigt på att maximera sin utveckling och prestation på banan, inkluderat träningsbas, coach, fysio- och fitness-tränare. Vi har ett brett nätverk inom detta som vi tror Caye och Simon kan dra nytta av. Likaså kommersiellt finns det ett enormt intresse i Sverige att associeras med padel.

Kan vi vänta oss fler padel-samarbeten för er? 
— Vi ska framförallt göra ett så bra jobb som möjligt för Caye och Simon i nuläget. Det är där vårt fokus ligger.



📷 Följ PadelDirekt på Instagram

Den här artikeln handlar om: