Baharak Soleymani och Sofia Arvidsson.
Foto: Patric Persson
Svensk Padel

Svenska kanonerna bildar par 2021: ”Ska förbli obesegrade”

ANNONS

Två svenska padel-kanoner återvänder till banan 2021. Baharak Soleymani och Sofia Arvidsson. 
Och de gör det tillsammans.
Båda meddelar på Instagram att de kommer att spela ihop nästa säsong. 

Vi kommer göra allt för att fortsätta vara obesegrade tillsammans. Det här kommer bli grymt bra och roligt”, skriver Baharak Soleymani på Instagram. 

Sofia Arvidsson på sina sociala kanaler: 

”Jag är glad att kunna meddela att Baharak Soleymani kommer att vara min partner det här året”, skriver hon. 

De båda spelarna rankas av många som de två bästa spelarna på damsidan i Sverige och är fortfarande obesegrade tillsammans. Förra året vann de tillsammans årets första SPT-tävling i Helsingborg. 

Men frågetecknen finns där. Baharak Soleymani har varit borta från touren sedan hon skadade sitt knä svårt under Vilshärads SPT i slutet av juli. Nu ska hon dock enligt egen utsago vara tillbaka och saknar bara små steg för att vara fullt återställd. 

Sofia Arvidsson har inte tävlat på drygt nio månader. Anledningen är att hon i juli fick sitt första barn. Efter det skulle hon ha gjort comeback både en och två gånger på SPT men i Karlstad satte en skada på Åsa Eriksson stopp och sedan ställdes den sista SPT-tävlingen i Sundsvall in. 

PadelDirekt pratade med Arvidsson apropå den förmodade nya svenska elit-touren som ser ut att presenteras nästa vecka i samarbete med Euro Finans. 

— Vi får inte prata om det. Jag är med, men jag vet inte på vad. Den 4-5 januari kommer det bli officiellt, sa Sofia Arvidsson till PadelDirekt i förrgår. 

Även Soleymani har bekräftat att hon ska spela på nya touren.

Den här artikeln handlar om: