Antonette Andersson, Baharak Soleymani, Calle Knutsson, Amanda Girdo och Daniel Windahl.
Foto: Patric Persson / Bildbyrån
Svensk Padel

Enkät med stjärnorna: Det är Sveriges bästa padelcenter

ANNONS

Vilken är den bästa padelanläggningen i Sverige och varför?
Den frågan har PadelDirekt ställt till fem av Sveriges bästa padelspelare — så här lyder svaren. 

Antonette Andersson: Har inte varit där än men kan tänka mig att Globen Padel kan vara den coolaste dessutom symboliserar den hur stor padeln har blivit i Sverige.

Baharak Soleymani: Padelcenter Borås, otroligt fin och mysig hall. Man känner sig som hemma och personalen och människorna i den hallen är faktiskt nåt utöver det vanliga

Daniel Windahl: Nu tillhör ju jag PDL men jag gillar Padel Crew väldigt mycket, 17 banor och man kan springa ut på alla typ tre, fyra meter. De har nyare, snabba underlag och några äldre banor som är långsammare. Och det runt om banorna är väldigt snyggt.

Calle Knutsson: Vi har fantastiskt många fina... Jag gillar anläggningarna som investerar och triggar för att få igång idrotten och barn och ungdom och skapar liv i sina hallar. Det blir mer familjärt. Jag tycker att Padel Crew i Helsingborg gör det väldigt bra. Sen är Klövern Padel också väldigt bra.

Amanda Girdo: Jag får ändå säga Padel Crew i Helsingborg. Jag har så mycket bra minnen därifrån och kallar den för SM-hallen. SM-guldet där var ett av mina största ögonblick hittills. Dessutom gillar jag hallen. Sen även min hemmabana, Padel Court No. 9, är så klart också en favorit. 

Du kanske även vill läsa:
PadelDirekts julenkät — så firade svenska toppspelarna jul
PadelDirekts julenkät — så firade svenska toppspelarna jul
Den här artikeln handlar om: