Pablo Lima och Paquito Navarro.
Foto: World Padel Tour
World Padel Tour

Officiellt: Paquito Navarro byter partner

ANNONS
Det har varit en illa dold hemlighet ett tag.
Nu meddelar Paquito Navarro och Pablo Lima att man går skilda vägar efter den misslyckade WPT-säsongen. 

Han är fortfarande världsetta eftersom rankningen varit fryst under 2020 på grund av coronapandemin. Men Paquito Navarros resultat i år har varit svaga och det har sedan en tid mer eller mindre stått klart att han separerar med partnern Pablo Lima. Nu bekräftar de båda ryktena via Instagram. 

— Tack Paco för att du kämpat vid min sida under detta ovanliga år. Vi lyckades inte bli vår bästa version och därför skiljer sig våra vägar åt. Jag har lärt mig mycket av dig och jag hoppas att du inte har lidit för mycket vid min sida, skriver Pablo Lima.

Framtiden ser dock mycket ljus ut för både Lima och Paquito. Enligt trovärdiga medieuppgifter parar Lima ihop sig med Agustin Tapia medan Paquito inleder ett samarbete med Martin Di Nenno nästa år.

Även om coronaåret 2020 anses misslyckat för stjärnduon Lima/Paquito vann de faktiskt årets första World Padel Tour-turnering, Masterfinalen i Marbella.

— Tack Pablo för 2020. Våra mål var höga och nivån på WPT är jämnare än någonsin. Kanske på grund av detta och på grund av brist av kontinuitet har vi inte kunnat nå potentialen som vi ville. Men jag har lärt mig av dig och framför allt träffat en fantastisk person. Jag önskar dig det bästa i din karriär!, skriver Paquito Navarro.

Du kanske även vill läsa: TV: Slaget så bra att Paquito börjar skratta Den här artikeln handlar om: