Jorge Nieto Ruiz och Juan Martin Diaz ska spela tillsammans nästa år.
Foto: World Padel Tour.
World Padel Tour

45-årige legendaren satsar vidare — med ny partner

ANNONS

Juan Martin Diaz, 45, satsar vidare. Ny partner för den tidigare världsettan blir Jorge Nieto Ruiz, rankad 23:a i världen. 
Diaz fick stora delar av den här säsongen spolierad på grund av både skador och covid-19 men 2021 vill han till toppen igen. 

Så sent som i slutet av november visade den 45-årige padellegendaren Juan Martin Diaz att han fortsatt är att räkna med på allra högsta nivå. Tillsammans med Paquito Navarro besegrades Juan Cruz Belluati och Ale Galan i finalen av spanska mästerskapen, vilket var Diazs sjätte seger i turneringen. 

Och det var heller inte slutet. För under gårdagen skrev Instagram-kontot el4set att Diaz gjort klart med en ny partner och att det är den 23-rankade spanjoren Jorge Nieto Ruiz, eller Coki Nieto som han kallas. Nieto som i par med Javi Rico gick till semifinal i Las Rozas WPT-turnering och som vann spanska mästerskapen i fjol. 

Diaz har den här säsongen drabbats av både corona och andra skador och halkat ner till 93:e plats på världsrankingen. Legendaren Diaz var världsetta i 13 år i följd och mellan åren 2005 och 2007 förlorade han och den dåvarande partnern Fernando Belasteguin inte en enda match. 

Den här artikeln handlar om: