Carolina Navarro Björk.
Foto: World Padel Tour
World Padel Tour

Världsstjärnan om att bli avlyssnad: ”Behöver vara försiktiga”

ANNONS

Den spansksvenska veteranen Carolina Navarro Björk kliver i dag in i WPT:s Mastersfinal.
För första gången kommer spelarnas och tränarnas snack under spelpauserna att höras för tv-tittarna

— Vi är är ju vana vid att kunna prata på med förtroende för varandra på bänken. När vi nu kommer att ha mikrofon kommer vi behöva vara försiktigare med vad vi säger, både vad det gäller det taktiska och vid tillfällen av ilska, skriver Carolina Navarro Björk i ett sms till PadelDirekt.

44-åringen – som har en svensk mamma och spansk pappa – spelar kvartsfinal med partnern Aranzazu Osoro Ulrich mot förstarankade Gemma Triay/Lucia Sainz klockan 16.30 på torsdagen. Se hela spelschemat för Mastersturneringen här.

Navarro Björk vet förstås att hon är nederlagstippad men hon har ändå en god känsla inför den säsongsavslutande turneringen på Menorca, Spanien.

— Jag är i bra form. Eftersom det är sista turneringen är man sliten, men jag är taggad på att göra mitt bästa och njuta hela vägen, berättar Navarro Björk.

Det lär bli din sista tävling med Aranzazu Osoro om jag förstått rätt?
— Ja det blir min sista turnering med henne. När Ceci (Cecilia Reiter) var skadad pratade vi om att para ihop när hon är tillbaka i spel till säsongen 2021. Aranza kommer att spela med Victoria Iglesias när jag återgår till Ceci.

Hur summerar du ert samarbete denna säsong?
— Vi har anpassat oss väl. Aranza hade spelat till höger när hon var ung, hon är en virvelvind och aggressiv fajter som är oberäknelig på banan.

Se presentation inklusive höjdpunkter om alla dam-par i Masters här.

Du kanske även vill läsa:
Guide: De är vidare till final — så spelas Mastersfinalen
Guide: De är vidare till final — så spelas Mastersfinalen
Den här artikeln handlar om: