World Padel Tour

Supertalangerna går ihop 2021

ANNONS

De två stora löftena världslöftena Miguel Yanguas och Ivan Ramirez kommer att spela tillsammans nästa år. Det uppger sajten Padelspain.
De spelade tillsammans 2019 och återvänder därmed till varandra. 

Det var i går som Ivan Ramirez berättade för Thepadelinterview att han och Arturo Coello inte kommer att spela tillsammans nästa säsong, trots alla framgångar. Paret har nått åttondelsfinal i princip varje turnering detta året, vilket det var få som trodde inför och paret har nått plats 30 på Mastersrankningen. Den enda just nu aktiva rankingen som avgör vilka som får spela Masters och som fungerar världsrankning nu.

— Vi kommer inte att spela tillsammans, våra vägar kommer att gå isär. Vad gäller 2021 och min partner där så kommer jag att informera det via mitt Instagramkonto, sa 18-åringen tilll Thepadelinterview. 

Men Padelspain kan avslöja det kommer att det kommer att bli den ett år yngre Miguel Yanguas som blir Ramirez nya partner. Yanguas som tillsammans med Aris Patiniotis också nått en hel del åttondelsfinaler i år. 

Därmed kommer talangerna att återförenas. Paret separerade i slutet av 2019. 

Vem Arturo Coello kommer att spela med avslöjar inte Padelspain men de skriver att han lockats av att spela med en högre rankad spelare. Framtiden lär utvisa det. 

Den här artikeln handlar om: