Jonas Björkman och Måns Zelmerlöv.
Foto: Bildbyrån
Nya padelanläggningar

Björkman och Zelmerlöw öppnar nytt center i Karlstad

ANNONS

PDL Group, med Henrik Söderberg och ägarna Måns Zelmerlöw och Jonas Björkman med flera i spetsen, öppnar ny padelhall på Bryggudden i centrala Karlstad. Anläggningen med fem dubbelbanor slår upp portarna i september 2021.

— Vi har haft ögonen på Karlstad ett tag, och Bryggudden är verkligen ett suveränt läge för padel. Vi är superglada att vår anläggning blir Karlstads första centrala padelcenter, säger Henrik Söderberg, vd på PDL Group.

PDL group grundades 2015 och är idag ledande inom svensk padel med 29 anläggningar runtom i Sverige, från Skellefteå i norr till Malmö i söder – och en i Schweiz.

— Padel är Sveriges mest expansiva sport, och det känns riktigt bra att vi lyckas locka landets mest etablerade aktör till Bryggudden. Det visar vilken attraktionskraft området har. Den nya padelhallen stärker området och blir ett bra komplement till övrig verksamhet på Bryggudden, säger Tomas Rhöse, vd på Löfberg Fastigheter.

Bryggudden, belägen ett stenkast från centrum, har utvecklats till en av Karlstads mest populära stadsdelar med välkända landmärken som Kafferosteriet Löfbergs och Karlstads högsta bostadshus. Här har det under de senaste åren byggts kontor, ett välbesökt restaurangstråk och andra affärsverksamheter, parkeringshus samt närmare 700 nya bostäder.

Den här artikeln handlar om: