En av finalfavoriterna Sanyo Gutierrez och Franco Stupaczuk föll redan i åttondelsfinalen.
Foto: World Padel Tour.
World Padel Tour

Storskrällen: Stupaczuk/Gutierrez utslagna direkt

ANNONS

Världstvåorna Sanyo Gutierrez och Franco Stupaczuk är utslagna redan i åttondelsfinalen i Las Rozas WPT – deras första match i turneringen. 

Paret, som abonnerat WPT-segrar och finalplatser den här säsongen, slogs ut i en tuff tresetare mot 30 och 31:a-rankade Pablo Lijo och Alejandro Ruiz. 
Siffrorna skrevs till 6-3, 6-7, 6-4. 

Det blev alltså bara en match i World Padel Tour-tävlingen utanför Madrid  för en av finalfavoriterna Sanyo Gutierrez och Franco Stupaczuk. Paret som har varit i tre raka WPT-finaler, varav en har slutat med seger.

De spelade sin inledningsmatch, åttondelsfinalen mot Pablo Lijo och Alejandro Ruiz, redan tidigt under torsdagen och föll överraskande i en tresetare. 

”Lyckan. Efter hårt krigande och en hårt kämpande partner så är vi klara för kvartsfinal. Vi lyckades efter en mycket lång match där vi kämpade mot två stora rivaler. I morgon fortsätter vi att slåss, skriver Alejandro Ruiz på sin Instagram. 

Även på damsidan har det skett en tidig skräll. Där slog 66-rankade Lorena Rufo tillsammans emd 43-rankade Marta Talavan ut nionderankade Ana Catarina Nogueira och tolfterankade Delfi Brea med de klara siffrorna 6-1, 6-4. 

De andra åttondelsfinalerna avgörs under dagen. 

Video: Återblick när till när Stupa/Sanyo snavade på målsnöret i Alicante: 

Den här artikeln handlar om: