På bilden: Baharak Soleymani.
Foto: Bildbyrån och Privat.
Svensk Padel

”Jag bröt ihop och skrek rätt ut att jag orkar inte mer”

ANNONS

Den förre Sverige-ettan Baharak Soleymani går just nu igenom en tuff period. 
Sedan hon skadade sig i juni under Vilshärads SPT-tävling har hon genomlidit en utmanande rehab. 
I går skrev hon ett känslosamt inlägg på Instagram. 

”Igår var första gången jag bröt ihop i tårar framför min sjukgymnast och bara skrek rätt ut att jag orkar inte mer, det skedde innan jag ens hann svara henne hur jag mådde”, Baharak Soleymani.

Hon har nu rehabat i över fyra månader och på grund av flera bakslag har comeback-planerna fått vänta. I en intervju med PadelDirekt har hon tidigare berättat om hur hon mentalt tröttnat på rehab och i går öppnade hon upp sitt hjärta igen: 

”Passet skulle ändå genomföras även om tårarna bara rann längs hela passet och jag kände uppgivenhet”, fortsätter Soleymani. 

Men det gamla talesättet `bara bryta ihop och komma igen´ verkar passa på ”Barre”, för ännu har hon inte gett upp. 

”Jag åkte hem till Västerås gråtandes och kände bara hur mycket ska jag behöva orka, men efter 17 timmars sömn vaknade jag i morse och kände att jag orkar så mycket mer och jag har så mycket mer att ge. Hur tufft det än varit på slutet”.


Visa det här inlägget på Instagram

Igår var första gången jag bröt ihop i tårar framför min sjukgymnast och bara skrek rätt ut att jag orkar inte mer, det skedde innan jag ens hann svara henne hur jag mådde. Men passet skulle ändå genomföras även om tårarna bara rann längs hela passet och jag kände uppgivenhet. Jag åkte hem till Västerås gråtandes och kände bara hur mycket ska jag behöva orka, men efter 17h sömn vaknade jag imorse på 4månaders dagen sedan jag opererades och kände att jag orkar såååå mycket mer och jag har sååå mycket mer att ge hur tufft det än varit på slutet. Jag genomförde mina 3 pass idag med ett leende på läpparna igen🙏😃. Rehab är en jävla berg och dalbana för hjärnan men herregud vad stark jag kommer vara mentalt när jag är igenom detta💪🏼💪🏼💪🏼. Starkare än igår, starkare imorn!💪🏼

Ett inlägg delat av barre85 (@barre85)

Den här artikeln handlar om: