Simon Vasquez och Cayetano Rocafort.
Viktor Andersson & Bildbyrån.
Swedish Padel Tour

Show och jubel när Vasquez/Rocafort gick till final

ANNONS

Simon Vasquez och Cayetano Rocafort är klara för final. Semifinalen bjöd på varierat spel med en del misstag men också fyllt med massa highlights. 
Till slut var det en tydlig skillnad mellan lagen och Vasquez/Rocafort besegrade Anton Andersson och spanjoren Claudio Lanzinger med 6-2, 6-3. 

— Det var kul att spela, vi har en bra känsla inför det som kan bli årets sista match, säger Cayetano Rocafort. 

Matchen mellan Simon Vasquez och Cayetano Rocafort mot Anton Andersson/Claudio Lanzinger var en highlights-match. I en av de sista bollarna i matchen var Rocafort ute gånger två i samma boll och lyckades rädda — en boll som slutade med att Lanzinger rusade fram mot nät, sedan rätt in i det men till slut fick han ge sig. 

Claudio Lanzinger, som kommit att bli en stor publikfavorit i Karlstad, en publik bestånde av spelare och funktionärer, avslutade sedan matchen med att dra bollen rätt i gallret för att sedan applådera publiken — som svarade. 

— När man är bekväm kan man göra de typerna av saker och det var vi alla fyra, därför blev det en kul match. Det är såklart det bästa, när man både kan tävla och bjuda på show, tyvärr är det inte alltid så, men det är det vi jobbar för, säger Rocafort. 

Lanzinger spelar padel på ett karismatiskt vis. Han skrattar, gestikulerar och slår på det mesta. 

— Verkligen en spelare jag gillar, säger Rocafort. 

Även Anton Andersson bidrog till highlight-känslan denna match. Med sin yviga och fysiska stil var han ute och räddade, knackade över och både stod och låg ner på banan. 

Den här artikeln handlar om: