Globen.
Bildbyrån.
Svensk Padel

Budet för padeltid i Globen — 2000 kronor

ANNONS

Tiden tickar ner till att portarna öppnas upp för padel i Globen där beräknad tid till premiär är satt till 1 november. Intresset för att spela där har varit enormt, vilket har gett avtryck.
På auktionssajten Tradera finns det just nu ett bud på 2000 kronor för att spela två timmar på premiärdagen. 

— Jag såg det i dag men vi inte vem det är. Det är ingen padelprofil utan en privatperson. Jag har ingen aning om det finns någon som är så padeltokig och mån om att vara först i Globen så att de är beredda att betala så mycket, säger Frida Höök till PadelDirekt, som är styrelseledamot för Globen Padel. 

Att intresset för padel i Globen är stort har nog de flesta förstått. Men att någon också var beredd att betala mycket pengar för att spela padel på premiärdagen blev tydligt först i dag. 

För på auktionssajten Tradera kom det i dag upp en auktion där någon säljer sina två timmar mellan klockan 16 och 18 den 1 november och där utgångspriset är satt till 2000 kronor. 

Redan nu är det en person som har nappat och det ledande budet ligger nu på 2000 kronor. 

— Vi har inget med att göra och blev nästan lite chockade. Det får stå för den personen. Vår ambition med Globen Padel är att det är för alla — det ska inte var något extraordinärt, något premium, säger Frida Höök. 

— Självklart är det generellt roligt att det är så stort tryck och intresse och om någon är galen nog att betala så mycket så. 

Uppdatering: sent i går togs auktionen bort

Den här artikeln handlar om: