Javi Garrido och hans 20 år äldre partner Juan Mieres
World Padel Tour.
World Padel Tour

Spelade nyligen SPT — nu separerar stortalangen med partnern

ANNONS

Det fortsätter hända saker i padelns världstopp. 20-årige Javi Garrido och hans 20 år äldre partner Juan Mieres har meddelat sitt uppbrott med varandra. 
Duon har haft en tuff säsong och bara nått åttondelsfinal en enda gång. 

”Ibland går det inte som du vill och så har det blivit för oss. Vi har försökt, vi har kämpat och tränat men saker har inte fungerat”, skriver Javi Garrido på sin Instagram. Jag vill från mitt hjärta tacka dig för allt du lärt mig. Jag fick uppfylla en av mina drömmar genom att spela med min idol. 

Mieres svarade med stor kärlek till sin adept:

”Vi kämpade och försökte men detta har varit ett mycket svårt år och saker föll inte på plats för oss. Men jag håller tag i det positiva är glad att fått ha stått vid din sida. Jag önskar dig det allra bästa och att du fortsätter att växa som spelare och person”, svarar Mieres. 

Enligt kontot Analistaspadel är det klart att Garrido kommer att slå ihop sig med Javi Martinez — rankad 41:a i världen. 

Martinez och hans partner Adrian Blanco har även de meddelat sitt uppbrott nämligen. 

Garrido var nyligen Sverige-aktuell eftersom han ställde upp i SPT Kumla/Örebro tillsammans med amatörspelaren Piotr Fernandez. Då blev paret utslagna i kvartsfinal. 

VIDEO: Se hans läckra backhand från den turneringen här. 1,50 in i klippet. 

Den här artikeln handlar om: