Gemma Triay och Lucia Sainz och Ariana Sanchez.
World Padel Tour.
World Padel Tour

Världstrean i tårar efter skada — tung revansch för Triay/Sainz

ANNONS

Gemma Triay och Lucia Sainz är i final efter en semifinal mot Alejandra Salazar/Ariana Sanchez som innehöll massor. 
Efter ett mäktigt tiebreak i andra (10-8) skadade sig Sanchez och det sista setet blev en enkel resa till en revanschseger.
Ariana Sanchez lämnade semifinalen i tårar efter 6-1, 6-7 (8-10), 6-1. 

  Det är tråkigt att se, det tog luften ur denna matchen. Men vilken dramatik, vilken match vi bjöds på. stundtals. Hon är ledsen det syns, säger Viaplays expert Sofia Arvidsson i sändning. 

Gemma Triay och Lucia Sainz fick revansch på Alejandra Salazar/Ariana Sanchez efter finalförlusten i Menorca för två veckor sedan. Men det blev efter ett snöpligt slut efter i match med flera olika ansikten. 

Efter ett mäktigt tiebreak, 10-8 till Salazar/Sanchez  i andra set, där Gemma Triay och Lucia Sainz vann första tämligen enkelt med 6-1, skadade sig Ariana Sanchez tidigt i tredje set. 

Det blev helt avgörande för matchen. Sanchez tvingades till ett långt avbrott och tog sig mot axeln efter ett fall. Efter behandling och tårar var hon sedan tillbaka men där kunde hon inte göra sig själv rättvisa. 

"Vad är det som händer?"

—Vi får vi se om det är nåt man kan göra, det känns som att hon bara använder halva kroppen.

En halvskadad Sanchez kunde inte bjuda upp, utan Triay/Sainz vann med 6-1 även i det sista. 

En annan situation präglade denna match. I andra sets tiebreak, 10-8 till Salazar/Sanchez, räddade de två matchbollar. En av dem på ett helt galet sätt. 

Ariana Sanchez slog bollen glaset och sedan studsade den i ovansidan av ingången och sedan ut. Sanchez trodde inte sina ögon — inte Sofia Arvidsson heller.

— Det är inte sant. Vad är det som händer? Säger Sofia Arvidsson om situationen. 

Den här artikeln handlar om: