PadelDirekt

Välkommen till PadelDirekt

ANNONS

Everysport Media Group AB (publ.) (ESMG) lanserar idag PadelDirekt.se. En ny redaktionell sajt där läsare får tillgång till nyheter, fördjupning och reportage om svensk och internationell padel.
— Padelsporten har fullkomligt exploderat i Sverige och det finns ett stort sug efter redaktionell bevakning, säger Max Andersson, Head of Media på ESMG.

PadelDirekt.se lanseras på samma tekniska plattform som FotbollDirekt, Hockeysverige och InnebandyMagazinet. Besökarna kommer även att kunna använda samma inloggningsuppgifter på PadelDirekt som de använder på övriga sajter, inkluderat SvenskaFans.com.

I helgen spelas SM i padel i Helsingborg och det innebär också ett startskott för PadelDirekts livebevakning.
- Padelsporten har vuxit enormt de senaste åren och det är verkligen dags att bevakningen skruvas upp. Att vi nu lanserar PadelDirekt på vår egna plattform med möjligheten för login och plustjänster på sikt känns fantastiskt. Vi rivstartar redan i helgen där vi har journalister (bland annat Patrick Ekwall) på plats och kommer även ha videoklipp med highlights på sajten, säger Max Andersson, Head of Media på ESMG.

Utöver löpande nyhetsbevakning kommer PadelDirekt.se publicera djupgående reportage, videoinnehåll från svenska och internationella tävlingar, samt instruktionsvideos och träningstips.

Eventuella frågor besvaras av:
Max Andersson, Head of Media, Everysport Media Group AB,
tel: +46 70 204 84 58,
mail: max.andersson@esmg.se

Du kanske även vill läsa: Ekwall om PadelDirekt: En sida som attraherar alla Den här artikeln handlar om: